Close
Hors d’ oeuvre-για τα-Χριστούγεννα-συνταγή-

Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα Hors d’ oeuvre ή αλλιώς καναπεδάκια, τα μισά με σαλάμι αέρος και αβοκάντο και τα άλλα μισά με πορτοκαλί χαβιάρι και τυρί κρέμα. Δοκιμάστε τα!

    Για την πρώτη γέμιση

  • χαβιάρι 5-6 κουταλιές της σούπας πορτοκαλί
  • άνηθος 3-4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
  • τυρί κρέμα 7-8 κουταλιές της σούπας

Εύκολα καναπεδάκια για πάρτυ- μπουφέ ή μπυρίτσα!

Τα Hors d’ oeuvre ή αλλιώς τα καναπεδάκια είναι γνωστά ορεκτικά που τα φτιάχνουμε είτε για να απολαύσουμε το ποτό μας είτε για να μας ανοίξουν την όρεξη μέχρι να έρθει η ώρα του κυρίως πιάτου. Ότι πρέπει δηλαδή για το Χριστουγεννιάτικο ή και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Για όσους λατρεύουν τα αλλαντικά αλλά και τα θαλασσινά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα Hors d’ oeuvre για τα Χριστούγεννα:

Hors d’ oeuvre-για τα-Χριστούγεννα-συνταγή-

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις μισές φέτες ψωμιού του τοστ και τις κόβουμε σε Χριστουγεννιάτικα δεντράκια με κουπάτ. Αλείφουμε σε κάθε δεντράκι από λίγο τυρί κρέμα. Απλώνουμε από πάνω λίγο χαβιάρι και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο και είναι έτοιμα.

Αβοκάντο με γαρίδες

Με στρογγυλά κουπάτ κόβουμε όσες φέτες ψωμιού του τοστ έμειναν. Παίρνουμε τα αβοκάντο και τα κάνουμε μους στο μούλτι. Βάζουμε τη μους σε κορνέ και βάζουμε λίγη μους σε κάθε φέτα. Ρολάρουμε μία φέτα τσένταρ και μία φέτα σαλάμι αέρος μαζί. Αφού πάρουμε ένα ρολάκι, το τοποθετούμε πάνω στη μους και είναι έτοιμα.

Hors d’ oeuvre-για τα-Χριστούγεννα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Olha Pazyuk

Όλες οι χριστουγεννιάτικες συνταγές μας 

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr