Η πιο εύκολη χριστουγεννιάτικη πάστα ταψιού με ινδοκάρυδο και μόνο 5 υλικά! Αυτό το rafaello cake γίνεται με σαβαγιάρ, κρέμα στιγμής και σαντιγί! Μία εύκολη συνταγή σε βίντεο για ένα σίγουρο και πολύ γευστικό αποτέλεσμα. Θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια και τους καλεσμένους! Σε χρόνο μηδέν έχουμε το πιο δροσερό και απολαυστικό γλυκό με ινδοκάρυδο.
- σαβαγιάρ 1 πακέτο
- ινδοκαρυδο 100γρ.
- κρέμα στιγμής 3 φακελάκια
- γάλα 1 λίτρο
- φυτική σαντιγί 400γρ.
Υλικά
Ingredients:
1 packet ladyfingers
100gr. coconut flakes
3 packs instant vanilla pudding
1 lt milk
400gr. vegetable whipping cream