ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο λιωμένο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3 αυγά
1 φλιτζάνακι του καφέ κονιάκ
Χυμό από μισό λεμόνι με μισή κουταλιά σόδα διαλυμένη μέσα
5 βανίλιες
1 φλιτζάνι του τσαγιού ασπρισμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.
5,1/2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι φαρίνα η όσο σας πάρει
Δείτε ακόμα :Κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα !!!
Χτυπήστε όλα τα υλικά ξεκινώντας από το ελαιόλαδο βούτυρο ζάχαρη και αυγά ρίξτε το λεμόνι με ν σόδα τις βανίλιες το αλεύρι και τα αμύγδαλα.
Κάντε μικρά μπαλάκια και ψήστε για 20 λεπτά πάνω σε λαδόκολλα σε αντιστάσεις .
Ραντίστε με κονιάκ πασπαλίστε με ζάχαρη η αν θέλετε βούτηξτε μέσα με σοκολάτα μαύρη η λευκή.
Έλιωσα 2 κουβερτούρες με 2 κουταλιές σπορέλαιο, τα βούτηξα , και πάγωσα για 1/2 ώρα!!
Η συνταγη είναι από την εκπληκτική κλειστή ομάδα στο facebook χρυσοχερες-ηδες της κ.Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές