ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο λιωμένο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3 αυγά
1 φλιτζάνακι του καφέ κονιάκ
Χυμό από μισό λεμόνι με μισή κουταλιά σόδα διαλυμένη μέσα
5 βανίλιες
1 φλιτζάνι του τσαγιού ασπρισμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.
5,1/2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι φαρίνα η όσο σας πάρει
Δείτε ακόμα :Κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα !!!
Χτυπήστε όλα τα υλικά ξεκινώντας από το ελαιόλαδο βούτυρο ζάχαρη και αυγά ρίξτε το λεμόνι με ν σόδα τις βανίλιες το αλεύρι και τα αμύγδαλα.
Κάντε μικρά μπαλάκια και ψήστε για 20 λεπτά πάνω σε λαδόκολλα σε αντιστάσεις .
Ραντίστε με κονιάκ πασπαλίστε με ζάχαρη η αν θέλετε βούτηξτε μέσα με σοκολάτα μαύρη η λευκή.
Έλιωσα 2 κουβερτούρες με 2 κουταλιές σπορέλαιο, τα βούτηξα , και πάγωσα για 1/2 ώρα!!
Η συνταγη είναι από την εκπληκτική κλειστή ομάδα στο facebook χρυσοχερες-ηδες της κ.Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή