Μαριναρισμένη χοιρινή σπάλα, πεντανόστιμη και ζουμερή. Μια συνταγή για πλούσιο και ζουμερό χοιρινό στον φούρνο με υπέροχα αρώματα από πορτοκάλι, σκόρδο, θυμάρι και ρίγανη που αν την δοκιμάσετε θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά. Το χοιρινό έχει καθιερωθεί τις γιορτινές μέρες, ιδιαίτερα αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε πολλά σπίτια μάλιστα το προτιμούν αντί της γαλοπούλας. Η συνταγή που ακολουθεί είναι μια από τις καλύτερες για ψητό χοιρινό κρέας στο φούρνο, αφού είναι εύκολη και πάρα πάρα πολύ νόστιμη. Έξαλλου είναι στους περισσότερους γνωστό ότι το απλό είναι συνήθως και το καλύτερο.
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το κρέας με λεμόνι, πορτοκάλι, αλατοπίπερο, λαδάκι, ρίγανη και θυμάρι το
χαράζουμε και βάζουμε μέσα στις χαρακιές σκορδάκι. Κόβουμε κυδωνάτες πατάτες τις αλατοπιπερώνουμε και μαζί έριξα ρίγανη και λεμόνι. Όλα μαζί στο ταψί. Τέλος προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Από Palmyra Aristou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο