Ένας δροσερός καφές είναι μεγάλη απόλαυση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Ωστόσο, αυτό δεν διαρκεί πολύ γιατί τα παγάκια σύντομα λιώνουν και ο καφές χάνει την δροσιά του.
Το brendid.com έχει τη λύση και βρίσκεται στα παγάκια καις τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Μάλιστα, κάθε είδος καφέ θέλει και διαφορετική «διαχείριση» στα παγάκια.
Δείτε ακόμη Βρήκαμε την δίαιτα που σε βοηθά να χάσεις κιλά και κυτταρίτιδα ταυτόχρονα!
Αρχικά για τον αγαπημένο φρέντο εσπρέσο ή φρέντο καπουτσίνο, επειδή ο καφές που βγαίνει από την μηχανή είναι ζεστός, θα πρέπει αν τον χτυπήσεις στην φραπιέρα με ένα παγάκι και έπειτα να τον ρίξεις στο ποτήρι, όπου θα έχει βάλει 3-4 ολόκληρα, μεγάλα παγάκια (επειδή κάποια μαγαζιά χρησιμοποιούν τριμμένο πάγο, ζήτησε τους να βάλουν ολόκληρα ή αν τον κάνεις σπίτι μην σπας τα παγάκια).
Αν δεν αλλάζεις με τίποτα τον λατρεμένο φραπέ, το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις λιγότερα παγάκια και περισσότερο νερό!