Είναι κάποια τρικ που όταν τα διαβάζουμε μένουμε με ανοιχτό το στόμα.Μικρά κολπάκια που δίνουν λύση σε καθημερινά πράγματα και σας εξοικονομούν χρόνο και κόπο.
Τρίψτε το βούτυρο
via listotic
Για να μάθετε πόσο φρέσκα είναι τα αυγά,κάντε το παρακάτω πείραμα.
Θα χρειαστείτε ένα μικρό μπολ και λίγο κρύο νερό.
Εάν το αυγό βυθίζεται στον πυθμένα του νερού ή μόνο το ένα άκρο του ανεβαίνει ελαφρώς, μπορείτε να το φάτε χωρίς έγνοιες. Αν ανεβαίνει στην επιφάνεια του νερού, θα πρέπει να το πετάξετε με τη μία, γιατί είναι ακατάλληλο για κατανάλωση.
via onejive
Πώς να κάνετε με φυσικό τρόπο την σχάρα σας αντικολλητική
Για να κάνετε τη σχάρα σας αντικολλητική το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κόψετε ένα κρεμμύδι στη μέση και να τρίψτε την κομμένη πλευρά στη ζεστή σχάρα.
via skiptomylou
Απομακρύνετε τις σκουριές από τα μαχαίρια
Βάλτε τα μαχαίρια σας. (και άλλα σκουριασμένα ασημικά).σε ένα μπολ με φρέσκο χυμό λεμονιού για 10-15 λεπτά και η σκουριά θα εξαφανιστεί..
Απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα σας με φυσικό τρόπο
Οι περισσότεροι από εμάς κρατάμε τις οδοντόβουρτσες μας στα ράφια του μπάνιου, το οποίο είναι στην πραγματικότητα το χειρότερο μέρος για να τις αφήνουμε.Όταν καθαρίζουμε την τουαλέτα, ανθυγιεινά αερομεταφερόμενα σωματίδια κάνουν το δρόμο τους προς την οδοντόβουρτσά μας.Για να απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα σας,ρίξτε αρκετές κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι σε ένα γυάλινο βάζο και βουτήξτε την μέσα. Αφήστε την μέσα στο μείγμα για τουλάχιστον 15 με 30 λεπτά.Το λευκό ξύδι θα σκοτώσει τα βακτήρια και τα μικρόβια στην οδοντόβουρτσα σας.
via healthextremist
Ο πιο Εύκολος τρόπος για να φάτε ένα μανταρίνι ή πορτοκάλι (χωρίς ξεφλούδισμα!)
Κόψτε τις δύο πλευρές του μανταρινιού. Θυμηθείτε να μην κόψετε πού βαθιά για να αποφευχθεί η κοπή της σάρκας. Κάντε μια σχισμή και ανοίξτε απαλά το πορτοκαλί σε μια λωρίδα.
via jewelpie
Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσετε το σκόρδο
Πατήστε με ένα πιάτο τις σκελίδες του σκόρδου.Βάλτε τις σε ένα τάπερ και ανακινήστε με δύναμη.Οι σκελίδες θα ξεφλουδιστούν στο άψε-σβήσε.
via thepinjunkie
via listotic
via startcooking