Λατρεμένο φαγητό τα γεμιστά! Που όμως έχει δυο «θεματάκια». Αρχικά το ότι το χειμώνα δεν βρίσκουμε νόστιμη πρώτη ύλη για να το φτιάξουμε όπως πρέπει και το στερούμαστε από τη λίστα των λαδερών που εντάσσουμε στο εβδομαδιαίο μενού μας και, φυσικά, υπάρχει και το ζήτημα του «απ’ έξω»…
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφήνουν το περίβλημα και τρώνε μόνο το «από μέσα»! Ο food blogger Σπύρος Παγιατάκης δίνει λύση στο πρόβλημα με την «απόλυτη» συνταγή του για… αδειαστά! Δείτε την συνταγή με ένα κλικ εδώ
Ειδήσεις σήμερα
- Λευτέρης Σουλτάτος : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το εγκεφαλικό που υπέστη-“Έκατσα εφτά μέρες στην εντατική”
- Γυναίκα έμεινε έγκυος σε ηλικία 76 ετών και Θα γεννήσει τον Ιούλιο
- Βασίλης Καλογήρου : Μάρτυρας αποκαλύπτει πως τον είδε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του μίλησε
- Η ιδανική θερμοκρασία για το σπίτι τον Χειμώνα για να μην πιάσει μούχλα και για να μην κρυώνουμε
- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και την Α΄ δημοτικού για το σχολικό έτος 2025-2026