Close

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από την Γη της Ελιάς μας δείχνει το must πουκάμισο του Χειμώνα 2024-2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου-σατέν-μαύρο-πουκάμισο-ιδέες-

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου που αγαπήθηκε στην Ελλάδα μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς, φοράει το must πουκάμισο του Χειμώνα 2024-2025 και μας δείχνει τον τέλειο συνδυασμό για κάθε γυναίκα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου-σατέν-μαύρο-πουκάμισο-ιδέες-

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πέρα από μία εξαιρετική ηθοποιός είναι και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και έχει καταφέρει με την ευγένεια του χαρακτήρα της να κερδίσει πολλούς θαυμαστές στα social media. Επίσης είναι μία μοντέρνα και σύγχρονη γυναίκα που πολλές φορές μας δίνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις.

Το γκρι χρώμα είναι το “νέο μαύρο” στα ρούχα για το Χειμώνα 2024 – 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου-σατέν-μαύρο-πουκάμισο-ιδέες-

Λίγες μέρες πριν λοιπόν πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας το απόλυτο γυναικείο πουκάμισο για τον Χειμώνα 2024-2025 και μάλιστα πρότεινε έναν πολύ μοντέρνο συνδυασμό για να το φορέσεις σε μία casual εμφάνιση όπως είναι η δουλειά ή μία χαλαρή βόλτα.

Η Σιμώνη Χριστοδούλου φοράει στη Νίκαια της Γαλλίας το jacket που πρωταγωνιστεί τη σεζόν 2024-2025

Το μαύρο σατέν πουκάμισο θα φορεθεί πολύ κάνοντας στιλάτες και σικ όλες μας τις εμφανίσεις. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου το συνδύασε με ένα μαύρο jean παντελόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα jean ρούχα και τα denim σύνολα είναι η Νο1 τάση της φετινής σεζόν!

Αντιγόνη Κουλουκάκου-σατέν-μαύρο-πουκάμισο-ιδέες-

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευσή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigone Kouloukakos (@antigonekouloukakos)