Close

Η Δανάη Μιχαλάκη φοράει το αξεσουάρ που όλες θα επιλέξουν το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024 – 2025

Δανάη Μιχαλάκη-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2024-2025-

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη φοράει το γυναικείο αξεσουάρ που θα γίνει το απόλυτο trend το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2024 – 2025 και κάνει την απόλυτη στιλιστική πρόταση.

Η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη δεν διστάζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της πολλές από τις προσωπικές και επαγγελματικές της στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι πριν λίγη ώρα ανέβασε ένα insta story φορώντας το απόλυτο αξεσουάρ για την φετινή σεζόν.

13+2 ιδέες για ντύσιμο σε μπεζ και κόκκινο: Ο κορυφαίος χρωματικός συνδυασμός του 2025

Δανάη Μιχαλάκη-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2024-2025-

Φαίνεται πως στις τάσεις βρίσκονται τα γυναικεία καπέλα, βγαλμένα από την vintage εποχή! Είναι ανδρόγυνα, είναι στιλάτα και μπορεί η ηθοποιός να το συνδύασε με ένα πιο φθινοπωρινό ίσως και καλοκαιρινό συνδυασμό (αφού ο καιρός το επιτρέπει) όμως σύμφωνα με τους μεγάλους οίκους μόδας τα καπέλα τέτοιου στιλ θα φορεθούν ακόμη και μέσα στη καρδιά του Χειμώνα.

Suede jackets: 14+1ιδέες για να συνδυάσεις την απόλυτη τάση του Φετινού Χειμώνα

Δανάη Μιχαλάκη-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2024-2025-

Ξεχάστε την εποχή όπου φορούσαμε καπέλα μόνο για να προστατευθούμε από τον ήλιο. Τα καπέλα την φετινή σεζόν, βγαλμένα από σειρά εποχής θα φορεθούν πολύ ακόμη και το βράδυ προσφέροντας ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερο στιλ σε κάθε γυναίκα.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Δανάης Μιχαλάκη:

Δανάη Μιχαλάκη-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2024-2025-