Close

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύονται στο τέλος του 2024

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύονται στο τέλος του 2024

Η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok δείχνει πως θα παντρευτεί με τον  Δημήτρης Αλεξάνδρου ως το τέλος του 2024.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κάνουν την ταράτσα τους σε roof garden (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Πλεύρης Τζόρτζια Σιακαβάρα: Δεν δίνουμε σημασία στα αρνητικά σχόλια  Δεν εξηγούνται τα μυστικά του έρωτά μας

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή  στα social media και πριν λίγες ώρες ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου στο οποίο χρησιμοποίησε το φίλτρο που «μαντεύει» πώς θα τελειώσει το 2024.

Η γνωστή influencer όταν είδε τι τις έβγαλε η εφαρμογή κοίταξε την κάμερα με απορία.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κάνουν την ταράτσα τους σε roof garden (Βίντεο)

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Αγνώριστος σήμερα ο πρωταγωνιστής

Η εφαρμογή έδειξε ότι το τέλος του χρόνου θα τη βρει παντρεμένη. Όταν το είδε, η instagrammer έδειξε στους ακολούθους της ότι απορεί με αυτό. Στη λεζάντα αναφέρθηκε μάλιστα, στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γράφοντας: «Βρε λες να ξυπνήσει ο Δημήτρης;».

Σε παλιότερη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, είχαμε δει, ότι στο ταξίδι τους στην Βενετία, έγινε η πρόταση γάμου και στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

Νίκος Μουτσινάς: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό παρουσιαστή  Ήσουν η μεγαλύτερή μου σχέση

@j.touni Βρε λες να ξυπνήσει ο @Dimitris Alexandrou ?🤔🙄🙄 #fyp #viral ♬ Alibi – Sevdaliza & Pabllo Vittar & Yseult