Close

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

Το λευκό πεντικιούρ είναι τάση κάθε Καλοκαίρι και θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Θα δούμε ιδέες για καλοκαιρινό πεντικιούρ σε λευκό χρώμα με στρας, γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια για κάθε γυναίκα.

Το λευκό και το μαύρο είναι από τα πιο κλασικά χρώματα για το μανικιούρ και το πεντικιούρ μας. Το μαύρο το υιοθετούμε όλο τον χρόνο, το λευκό συνήθως τα Καλοκαίρια και ίσως τους Χειμώνες, αν έχουμε μελαχρινή επιδερμίδα και θέλουμε να γίνουμε ένα με το χιονισμένο τοπίο.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε 15 ιδέες για λευκό πεντικιούρ με γκλίτερ, στρας και μοντέρνα σχέδια που θα τονίσει το μαύρισμά μας και θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα του Καλοκαιριού. Επίσης θα βρούμε μοντέρνες ιδέες και για νυφικό μανικιούρ. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Λευκό πεντικιούρ με διακριτικά στρας στη βάση

Μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό του ασβέστη αν ντυθείς νύφη ή αν θες απλά ένα σικ και μοντέρνο πεντικιούρ και να του δώσεις την λάμψη που του αρμόζει με διακριτικά στρας στη βάση του μεγάλου νυχιού. Είναι μία πολύ μοντέρνα ιδέα για κάθε γυναίκα και κάθε ηλικία.

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Πες ναι στα παραδοσιακά στρας

Το λευκό μπορεί να δείξει σικ ακόμη και με τα παραδοσιακά στρας που πολλές νέες κοπέλες τα…σνομπάρουν, από την στιγμή που έγιναν τόσο μόδα τα γκλίτερ. Η παρακάτω εικόνα άλλωστε, μιλάει από μόνη της, οπότε δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού για…πεντικιούρ!

λευκό-πεντικιούρ-με-στρας-ιδέες-

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Animal print σε λευκό

Ακόμη μία ιδέα για πεντικιούρ που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα, ακόμη και οι νύφες, για επίσημες και καθημερινές περιστάσεις είναι και η παρακάτω. Λευκά νύχια και animal print σχέδια σε εξίσου λευκό χρώμα με γκλίτερ ή και σκέτα.

λευκό-πεντικιούρ-με-animal print-ιδέες-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Γαλακτερό λευκό με γκλίτερ και στρας

Το αγαπημένο μας λευκό είναι το γαλακτερό. Ένα απαλό λευκό που παραπέμπει στο λευκό που έχει το γάλα. Μπορείς να το αναδείξεις με γκλίτερ και στρας και σίγουρα θα το λατρέψεις. Εμείς το έχουμε υιοθετήσει και δεν χορταίνουμε να…κοιτάμε τα πόδια μας.

λευκό-πεντικιούρ-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

 

Ιούλιος 2024: 15 ιδέες για μανικιούρ σε όλα τα must καλοκαιρινά χρώματα

 

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Με μεταλλικά σχέδια

Τα μεταλλικά χρώματα είναι η απόλυτη τάση τον τελευταίο καιρό και φυσικά θα πρωταγωνιστήσουν και το Καλοκαίρι. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις λευκά νύχια του ασβέστη και να τα αναδείξεις με μεταλλικά σχέδια σε ασημί ή σε άλλες καλοκαιρινές, μεταλλικές αποχρώσεις.

λευκό-πεντικιούρ-με-ασημί-μεταλλικά-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Με διακριτικά γκλίτερ

Τα διακριτικά γκλίτερ είναι σίγουρα μία εξαιρετική ιδέα για το πεντικιούρ και το μανικιούρ σου, ό,τι ηλικία και στιλ κι αν έχεις. Μία σικ επιλογή για ένα πεντικιούρ “καθαρό” και λαμπερό, όσο όσο. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι!

ζαχαρί-πεντικιούρ-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

 

Πράσινο χρώμα στο πεντικιούρ: Οι κορυφαίες αποχρώσεις της σεζόν

 

ιδέες-για-λευκό-πεντικιούρ-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Σε ζαχαρί αποχρώσεις

Το λευκό έχει πολλές αποχρώσεις για να επιλέξεις πέρα του λευκού του ασβέστη και του γαλακτερού λευκού. Υπάρχει και το διαχρονικό ζαχαρί όπως το παρακάτω που είναι μοντέρνο, ρομαντικό και άκρως καλοκαιρινό. Και το καλύτερο, ταιριάζει ακόμη και σε γυναίκες που δεν έχουν προλάβει ή δεν θέλουν να μαυρίσουν.

ζαχαρί-πεντικιούρ-με-στρας-ιδέες-

Ιδέες για λευκό πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Γαλλικό πεντικιούρ

Και αφού μιλάμε για πεντικιούρ σε λευκές αποχρώσεις, δεν μπορούσε να λείψει από το σημερινό αφιέρωμα ένα γαλλικό πεντικιούρ. Παραδοσιακό, σικ, διαχρονικό που σίγουρα θα αναδείξει τα άκρα σου και θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

γαλλικό-πεντικιούρ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.