Close

Ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024

ιδέες-για-μαύρο πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες για καλοκαιρινό μαύρο πεντικιούρ που πρωταγωνιστεί το Καλοκαίρι 2024 με γκλίτερ, στρας και μοντέρνα σχέδια. Προτάσεις για μοντέρνο πεντικιούρ με το κλασικό μαύρο χρώμα.

Το μαύρο είναι από τα πιο κλασικά χρώματα τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ. Μπορεί να ξεκινήσει σαν ένα χρώμα πιο goth και ροκ, αλλά πλέον είναι τόσο κλασικό που το υιοθετούν ακόμη και οι πιο σικ γυναίκες.

Διότι είναι ένα χρώμα που σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με κάθε ντύσιμο και μακιγιάζ, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να αναδειχθεί με κάθε σχέδιο, γκλίτερ, στρας, σε κάθε περίσταση και να υποστηριχθεί από κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει το μαύρο και θεωρούμε ότι είναι ένα safe και πάντα μοντέρνο χρώμα για το πεντικιούρ μας, είπαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς ιδέες για μαύρο πεντικιούρ που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Διαβάστε παρακάτω:

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Μαύρο πεντικιούρ με ροζ σχέδια

Μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο και το ροζ και να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό πεντικιούρ με την απαραίτητη λάμψη. Ένα πεντικιούρ που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και σίγουρα θα σου αρέσει πολύ ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις σου.

Ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Χρυσά σχέδια

Ακόμη και μέσα στη καρδιά του Καλοκαιριού μερικές χρυσές λεπτομέρειες είναι μέσα στο πρόγραμμα, διότι τα μεταλλικά χρώματα παραμένουν στις τάσεις. Επίσης οι μικρές χρυσές λεπτομέρειες δημιουργούν αντιθέσεις με το μαύρο.

μαύρο-πεντικιούρ-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

 

Seashell nails: Νύχια με στοιχεία από τον βυθό της θάλασσας για το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ

 

ιδέες-για-μαύρο πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι 2024-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Animal print με γκλίτερ

Αν θέλεις να κάνεις το πεντικιούρ σου πιο παιχνιδιάρικο και λιγότερο μονότονο τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα animal print με γκλίτερ σαν το παρακάτω. Έτσι το πεντικιούρ σου δεν θα είναι βαρετό και είναι απόλυτα μοντέρνα.

animal print-με-γκλίτερ-σε-μαύρο πεντικιούρ-ιδέες-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Με διακριτικά γκλίτερ

Φυσικά και τα γκλίτερ ταιριάζουν στο μαύρο όπως και σε όλα τα άλλα χρώματα. Αν λοιπόν θες ένα σικ πεντικιούρ για μία επίσημη περίσταση, για τις διακοπές σου ή απλά επειδή σου ταιριάζει το γκλαμ, τότε τα γκλίτερ θα σε απογειώσουν.

μαύρο-πεντικιούρ-με-γκλίτερ-ιδέες-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Πες ναι στο κλασικό

Τα κλασικά μαύρα νύχια όπως αναφέραμε και στον πρόλογο είναι μία κλασική και πάντα μοντέρνα πρόταση για κάθε γυναίκα. Αν θες ένα μίνιμαλ πεντικιούρ που να ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με ό,τι κι αν φορέσεις τότε πρέπει να γίνει η Νο1 επιλογή σου.

ιδέες-για-μαύρο-πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι-

ιδέες-για-μαύρο πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι 2024-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Μαύρο και λευκό

Αν δεν ταιριάξεις το μαύρο με το λευκό, τότε με ποιο χρώμα θα το συνδυάσεις; Μπορείς μάλιστα να δημιουργήσεις και ένα μικρό, διακριτικό ζεβρέ animal print και να απογειώσεις το πεντικιούρ σου, στις διακοπές και στη πόλη.

μαύρο-και-λευκό-πεντικιούρ-με-σχέδια-ιδέες-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Γκλίτερ χρωματιστό στη βάση

Φτιάξε μία παραλλαγή όμπρε με γκλίτερ στο μαύρο σου πεντικιούρ. Μπορείς μάλιστα να κάνεις ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο με χρωματιστά στρας και γκλίτερ όπως παρακάτω που σίγουρα θα σου ταιριάξει και θα βγάλει στην επιφάνεια τη νεανικότητά σου.

μαύρο-πεντικιούρ-με-χρωματιστό-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-μαύρο πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι 2024-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Μαρμάρινα σχέδια

Τα μαρμάρινα σχέδια είναι τάση και σίγουρα μπορούν να ταιριάξουν σε ένα μαύρο πεντικιούρ όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα. Από τις αγαπημένες μας ιδέες σίγουρα και θα την υιοθετήσουμε. Είναι σικ, πρωτότυπη και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

μαύρο-πεντικιούρ-με-μαρμάρινα-σχέδια-ιδέες-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Γαλλικό πεντικιούρ με γκλίτερ

Παίξε με τα γκλίτερ και δημιούργησε ένα γαλλικό πεντικιούρ με γκλίτερ στις άκρες. Είναι μία πολύ όμορφη ιδέα για κάθε γυναίκα, γκλάμουρ και πανέμορφη και σίγουρα μπορείς να την επιλέξεις αν το Καλοκαίρι θες να παρευρεθείς σε γάμο ή σε κάποια άλλη επίσημη περίσταση.

μαύρο-πεντικιούρ-με-ασημί γκλίτερ-ιδέες-

Μοντέρνες ιδέες για μαύρο πεντικιούρ το Καλοκαίρι 2024: Παραδοσιακό animal print

Το animal print είναι σίγουρα τάση τα τελευταία χρόνια και δεν φεύγει ποτέ από την κορυφή. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με το παραδοσιακό animal print και το μαύρο πεντικιούρ δημιουργώντας ένα boho πεντικιούρ που θα ταιριάξει στο καλοκαιρινό κλίμα.

μαύρο-πεντικιούρ-με-animal print-ιδέες-

 

Αύγουστος 2024: Ιδέες για μοντέρνο καλοκαιρινό μανικιούρ στις διακοπές που αναδεικνύουν το μαύρισμα

 

ιδέες-για-μαύρο πεντικιούρ-το-Καλοκαίρι 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.