Close

Το κεραμίδι χρώμα στα νύχια είναι το απόλυτο trend για τον Σεπτέμβριο 2024

Το κεραμίδι χρώμα στα νύχια είναι το απόλυτο trend για τον Σεπτέμβριο 2024

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024 σε όλα τα σχήματα και μεγέθη για να μπορεί να τα υιοθετήσουν όλες οι γυναίκες. Το κεραμιδί είναι το απόλυτο trend και θα δούμε μοντέρνες ιδέες για μανικιούρ για επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα νέα trends του Φθινοπώρου εμφανίζονται και είναι πάντα το ένα καλύτερο από το άλλο. Ένα trend που είναι διαχρονικό και αγαπιέται από το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών είναι το κεραμιδί. Τα κεραμιδί νύχια είναι για άλλη μία σεζόν τάση.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε 15 ιδέες για κεραμιδί νύχια που μπορούμε να υιοθετήσουμε τον Σεπτέμβριο 2024 σε καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις. Κεραμίδι μεγάλα και κοντά νύχια σε όλα τα σχήματα που πρωταγωνιστούν. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Όμπρε κεραμιδί νύχια

Μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο και το κεραμιδί φτιάχνοντας ένα διαχρονικό και μοντέρνο όμπρε που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Για να μπεις για τα καλά στο φθινοπωρινό κλίμα και να αναδείξεις τη σταρένια σου επιδερμίδα.

Το κεραμίδι χρώμα στα νύχια είναι το απόλυτο trend για τον Σεπτέμβριο 2024

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Με μεταλλικά σχέδια

Μιας και τα μεταλλικά χρώματα παραμένουν η απόλυτη τάση είπαμε να βρούμε για εσάς και μία ιδέα για κεραμιδί νύχια με μεταλλικά σχέδια. Είναι δύο χρώματα που δημιουργούν τις τέλειες αντιθέσεις και σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

κεραμιδί-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Με στρας

Φυσικά και τα στρας δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τις τάσεις. Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα γκλίτερ και τα στρας είναι τόσο μοντέρνα και σύγχρονα που τα επιλέγουμε σε κάθε μανικιούρ, ανεξάρτητα από την περίσταση ή ακόμη και την εποχή.

κεραμιδί-νύχια-με-στρας-ιδέες-

 

Νύχια Σεπτεμβρίου 2024: 15 ιδέες για trendy μανικιούρ για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις

 

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Με γκλίτερ και καρδούλες

Κι αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο girly πλευρά σου, τότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Κεραμιδί νύχια που παίζουν με τα γκλίτερ και το ροζ και σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Σαν βγαλμένα από παραμύθι.

κεραμιδί-νύχια-με-γκλίτερ-και-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Ροκ μανικιούρ με κεραμιδί νύχια

Η παρακάτω ιδέα είναι από τις αγαπημένες μας. Ροκ νύχια που παίζουν με το ματ κεραμιδί και το μπορντό και σίγουρα θα κάνουν τα νύχια σου να δείχνουν υπέροχα. Το κεραμιδί έχει πολλές αποχρώσεις και το πιο μοβ μπορντό, συγκαταλέγεται σε αυτές.

ροκ-κεραμιδί-νύχια-ματ-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Κεραμιδί νύχια με λουλούδια

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβριος ή να μπαίνει σιγά σιγά (δεν ξέρουμε πότε θα διαβάζεις αυτό το άρθρο), αλλά σίγουρα τα λουλούδια είναι παντός καιρού και πάντα ομορφαίνουν τις μέρες μας. Γι’ αυτό και μπορείς να τα επιλέξεις και στο παρακάτω σαγηνευτικό μανικιούρ.

κεραμιδί-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

 

Κοραλί μανικιούρ και πεντικιούρ: Ιδέες με το πιο hot χρώμα του Καλοκαιριού

 

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

κεραμιδί-νύχια-με-γκλίτερ-και-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Σεπτέμβριο 2024: Κεραμιδί νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Το χρυσό είναι ένα διαχρονικό χρώμα. Μάλιστα από τον Χειμώνα 2023-2024 που τα μεταλλικά χρώματα έγιναν τάση, έγινε πιο σύγχρονο και επίκαιρο από ποτέ. Μπορείς λοιπόν και τον Σεπτέμβριο να παίξεις με τα κεραμιδί και τα χρυσά νύχια και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις.

κεραμιδί-νύχια-με-χρυσές λεπτομέρειες-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.