Close

Ανασκόπηση του 2020: Θα το λέγαμε και trailer ταινίας θρίλερ- video

Ανασκόπηση του 2020: Θα το λέγαμε και trailer ταινίας- video

Ανασκόπηση του 2020: Θα το λέγαμε και trailer ταινίας. Το 2020 πλησιάζει στο τέλος του και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε μία ανασκόπηση. Η ανασκόπηση του 2020 όμως είναι τόσο θλιβερή που κάνει αυτό το βίντεο που θα σας δείξουμε παρακάτω να μοιάζει με trailer ταινίας.

Άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κάνουμε μία ανασκόπηση στη ζωή μας. Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές όμως το 2020 ήταν μία χρονιά που είχε περισσότερες κακές στιγμές από ότι καλές.

Δείτε ακόμα Γυναίκα με νόσο του Bowen ποζάρει υπερήφανα με το σακουλάκι της και δίνει ένα μάθημα ζωής.

Ακόμη κι αν στην ζωή μας όλα πήγαν σχετικά καλά, μέσα στο 2020 ακολούθησαν γεγονότα που έφεραν την ανθρωπότητα στα άκρα και δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν ανεπηρέαστους. Το 2020 λοιπόν ήταν μία πικρή χρονιά.

Μιας και πολλές γενιές δεν είχαν ζήσει ποτέ τόση γκαντεμιά όση βίωσαν το 2020, κυκλοφόρησαν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο που κάνουν μία ανασκόπηση του 2020, δείχνοντας με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη τη χρονιά που μας πέρασε.

Μέχρι και η Google έβγαλε βίντεο ανασκόπησης για το 2020 και ενημέρωσε σχετικά με την ύπαρξή του, τους περισσότερους χρήστες λίγες μέρες πριν. Το σημερινό βίντεο όμως είναι το κάτι άλλο. Κάνει μία ανασκόπηση στο 2020 με έναν τρόπο άκρως κινηματογραφικό. Διαβάστε παρακάτω:

Το 2020 φαίνεται πως είναι μία χρονιά με τα κάτω της και τα…κάτω της! Λίγοι άνθρωποι έχουν να θυμηθούν κάτι καλό από την χρονιά που έφερε στην ζωή μας τον κορονοϊό και την καραντίνα. Ο κορονοϊός ήταν η μεγαλύτερη πληγή του 2020, όμως δεν ήταν η μόνη.

Σκεφτείτε όμως ότι από τους πρώτους μήνες του 2020 ένας ολόκληρος πλανήτης, ξεκίνησε να ανησυχεί για την ζωή του. Είχε να αντιμετωπίσει έναν ιό χωρίς εμβόλιο και χωρίς συγκεκριμένη θεραπεία. Κλεινόμασταν στο σπίτι, βλέποντας τρομαγμένοι τις ειδήσεις.

Η καραντίνα μπήκε στις ζωές μας. Άνθρωποι έφυγαν από όλο τον κορονοϊό με την Ιταλία να έχει προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων. Καραντίνα, τσακωμοί για το εμβόλιο, θεωρίες συνομωσίας, κακή ψυχολογία. Κρίσεις πανικού και αύξηση άγχους. Αυτά είχε το 2020 και ο κορονοϊός.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπήρχαν και πολιτικές αναταράξεις που δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν αμέτοχους. Το 2020 στην Αμερική δολοφ@νείτε Τζορτζ Φλόιντ, από την αστυνομία της Αμερικής. Το βίντεο με την δολοφ@νία του έγινε viral σε όλο τον πλανήτη.

Βλέπαμε τον αδικοχαμένο μαύρο συνάνθρωπό μας να λέει στον αστυνομικό “δεν μπορώ να αναπνεύσω” και τον αστυνομικό να μην δίνει σημασία στα καλέσματα του Φλόιν για έλεος. Μία κρατική δολοφ@νία που δείχνει πως ο ρατσισμός στα σώματα ασφαλείας της Αμερικής είναι ακόμη ένα αγκάθι που δεν λέει να βγει.

Οι μαύροι ξεσηκώθηκαν. Βγήκαν στους δρόμους. Μία πρωτοφανής εξέγερση με το σύνθημα “Black Lives Matters” απαιτούσε ίση αντιμετώπιση, ίσες ευκαιρίες, ίσα δικαιώματα στους μαύρους της Αμερικής. Το κίνημα Black Lives Matter όμως επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, όπου οι μαύροι δεχόντουσαν ρατσισμό.

Είχαμε και τα καλά μας. Οι άνθρωποι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν τους υγιεινομικούς και τους γιατρούς για την θυσία που κάνουν για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Όμως φάνηκε πως στην Ελλάδα τουλάχιστον, το 2020, ένα χειροκρότημα δεν ήταν αρκετό. Χρειαζόμαστε νοσοκομεία. Χρειαζόμαστε προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Παράλληλα, χάθηκαν ξαφνικά πρόσωπα-θρύλοι όπως ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι διαδηλώσεις, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, ο πόλεμος, συνθέτουν το «σκηνικό» που αν το δει κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει πως πρόκειται για τρέιλερ ταινίας.

Το βίντεο «κλείνει» με γροθιές υψωμένες δίνοντας ελπίδα πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και πως τελικά η ανθρωπότητα θα νικήσει. Γιατί νικητές το 2020 βγήκαν οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από τις δυσκολίες. Οι άνθρωποι που βγήκαν στους δρόμους και διεκδίκησαν τα αυτονόητα. Νικητές θα βγουν και πάλι οι άνθρωποι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.