Close

Αθλητικό στυλ με Nike παπούτσια ανδρικά: 4 combos που επιλέξαμε [fall/winter 2024]

athlitiko-styl-me-nike-papoutsia

Το αθλητικό στυλ αναβαθμίζεται φέτος με τις νέες προτάσεις σε Nike παπούτσια ανδρικά για τη σεζόν fall/winter 2024. Με έμφαση στην άνεση και την καινοτομία, αυτά τα sneakers προσφέρουν απόλυτη υποστήριξη και φοβερά μοντέρνο design. Ιδανικά για καθημερινές δραστηριότητες ή για μια χαλαρή βόλτα, οι επιλογές της Nike συνδυάζουν το στυλ με την απόδοση, κάνοντας τα παπούτσια αυτά απαραίτητα για κάθε ντουλάπα.

4 ultra combos: Nike παπούτσια ανδρικά & men’s fleece

Ανακαλύψτε 4 ultra combos που επιλέξαμε επειδή συνδυάζουν Nike παπούτσια ανδρικά με men’s fleece για το απόλυτο sporty-casual look φέτος το φθινόπωρο. Τα Nike sneakers, γνωστά για την άνεση και το στυλ τους, συνδυάζονται ιδανικά με ζεστά και μοντέρνα fleece αγαπημένων μας brands, δημιουργώντας εμφανίσεις που είναι ιδανικές για τις πρώτες κρύες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτά τα combos προσφέρουν άνεση, στυλ και απόλυτη λειτουργικότητα!

1. Λευκό Karl Lagerfeld Jeans φούτερ με λευκά Nike Air Max

Ένα λευκό Karl Lagerfeld Jeans φούτερ συνδυάζεται άψογα με λευκά Nike Air Max, δημιουργώντας ένα καθαρό και κομψό look που ξεχωρίζει για την απλότητά του. Το μίνιμαλ design του φούτερ και η κλασική αισθητική των Nike Air Max συνθέτουν ένα μοντέρνο σύνολο, ιδανικό για casual εμφανίσεις με στυλ. Αυτή η συνδυαστική επιλογή κάνει κάθε άντρα να έχει μια εύκολη αθλητική επιλογή στη ντουλάπα του.

2. The North Face Drew Peak μαύρο φούτερ με μαύρο Nike Jordan 6 Rings semi-boots

Ο συνδυασμός του μαύρου φούτερ The North Face Drew Peak με τα μαύρα Nike Jordan 6 Rings semi-boots δημιουργεί ένα μοντέρνο και άνετο look που αποπνέει στυλ και δυναμισμό. Το φούτερ προσφέρει ζεστασιά και άνεση, ενώ τα semi-boots προσθέτουν μια statement αθλητική πινελιά με το εμβληματικό σχέδιο της Jordan να ξεχωρίζει από μακριά. Ιδανικός συνδυασμός για casual αθλητικές εμφανίσεις με στυλ και άνεση.

3. Colourwear Μπλούζα Bowl Γκρι με λευκά Nike Air Max Tw

Ο συνδυασμός της γκρι μπλούζας Colourwear Bowl με τα λευκά Nike Air Max TW προσφέρει ένα φρέσκο και μοντέρνο look που ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειές του. Η μπλούζα σε γκρι απόχρωση με γεωμετρικό ύφος ταιριάζει άψογα με τα λευκά Air Max, τα οποία προσθέτουν μια αθλητική και κομψή πινελιά, που όμως τραβά το μάτι. Ιδανικό outfit για casual εμφανίσεις που ξεχωρίζουν και κάνουν το στυλ σας πιο νεανικό και γεμάτο ενέργεια.

4. Levi’s® Μπλούζα New Original mint green με Nike Court Vision Mid NΝ mint green

Ο συνδυασμός της Levi’s® μπλούζας New Original σε mint green με τα Nike Court Vision Mid NN στην ίδια απόχρωση δημιουργεί ένα αρμονικό και φρέσκο look. Η απαλή απόχρωση του πράσινου προσδίδει μια αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης, ενώ η ποιότητα και το κλασικό στυλ της Levi’s® συνδυάζονται άψογα με την αθλητική κομψότητα των Nike Court Vision. Ιδανικό για casual εμφανίσεις που θέλουν να σας βγάλουν από τα καθερωμένα και να δώσουν λίγο περισσότερο χρώμα και ανεβασμένη διάθεση.

Βρείτε νέα sports items στο MODIVO και περισσότερα σχέδια σε ανδρικά fleece εδώ: https://modivo.gr/c/andres/roucha/blouzes-fleece.