Close

Η γυναίκα μου δάνεισε τις οικονομίες μας στην μικρή της αδερφή και μας τις χρωστάει 1 χρόνο

η-γυναίκα-μου-δάνεισε-λεφτά-στην-αδερφή-της-και-ακόμα-μας-τα-χρωστάει-

Ο κύριος Γιώργος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αδερφή της γυναίκας του, στην οποία δάνεισαν τις οικονομίες που είχαν για το παιδί τους και ακόμη τους τα χρωστάει.

Η οικογένεια είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Παρόλα αυτά, αυτό δεν πρέπει να γίνεται εκμεταλλευόμενος ο ένας τον άλλον. Ο κύριος Γιώργος καταγγέλλει ότι η γυναίκα του δάνεισε στην αδερφή της όλες τις οικονομίες του παιδιού τους και 1 χρόνο μετά, ακόμα τις χρωστάει. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Γιώργος και αποφάσισα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας γιατί θέλω την άποψή σας για το πως θα κινηθώ. Με την γυναίκα μου έχουμε ένα παιδί 15 χρονών και από όταν γεννήθηκε βάζουμε στην άκρη ό,τι μπορούμε έτσι ώστε να μπορεί να σπουδάσει αύριο μεθαύριο ή να κάνει ένα ξεκίνημα.

η-γυναίκα-μου-δάνεισε-λεφτά-στην-αδερφή-της-και-ακόμα-μας-τα-χρωστάει-

Photo via: alfavita.gr

Η δασκάλα του παιδιού μας υποχρέωσε να μην φοράμε μάρκες στο παιδί για να μη ζηλεύουν τα άλλα παιδιά

Δεν τα φέρνουμε εύκολα πέρα αλλά δεν πεινάμε κιόλας. Όπως κάθε ελληνική οικογένεια. Ακόμη και τα λεφτά από τα κάλαντα βάζαμε στην άκρη όταν ήταν πιο μικρή η κόρη μας. Έχουμε καταφέρει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια να μαζέψουμε ένα μικρό ποσό για την μικρή.

Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά θα της εξασφαλίσει ίσως μερικά από τα έξοδα των σπουδών της. Το πρόβλημα είναι ότι η αδερφή της γυναίκας μου πριν 1 χρόνο δανείστηκε αυτά τα λεφτά επειδή είχε κάποια χρέη. Αυτή η γυναίκα όσα χρόνια την ξέρω έχει μπλεξίματα.

η-γυναίκα-μου-δάνεισε-λεφτά-στην-αδερφή-της-και-ακόμα-μας-τα-χρωστάει-

Photo via: mama365.gr

Δεν έχει μάθει να πληρώνει τις υποχρεώσεις της και δεν ξέρει τι σημαίνει αποταμίευση. Κάθε φορά εμείς τρέχαμε και πληρώναμε τους λογαριασμός της διότι οι γονείς της γυναίκας μου από μικρή της είχαν μεταφέρει μία ευθύνη ότι πρέπει να είναι ενωμένες και να βοηθούν η μία την άλλη.

Χωρίσαμε και με το ζόρι δίνει διατροφή για τα παιδιά του

Που φυσικά αυτό είναι σωστό, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να της το εξηγήσω αυτό, είναι λες και μιλάω σε τοίχο. Όταν της δάνεισε τα λεφτά αρχικά δεν μου το είπε γιατί ήξερε ότι θα διαφωνήσω.

Τελικά όμως μου το ξεφούρνισε και φυσικά έγινε χαμός στο σπίτι. Εκείνη μου υποσχόταν ότι θα τα επιστρέψει στην ώρα της κι εγώ της έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ένα τέτοιο ποσό και σιγά μην είναι τυπική με τις δόσεις που της είπε να της δίνει κάθε μήνα.

Και έπεσα ακριβώς μέσα. Από τις δόσεις των δανεικών έχει δώσει ελάχιστες. Έχει περάσει ένας χρόνος και κάθε φορά μας λέει πόσο δύσκολα έρχεται οικονομικά. Την ίδια στιγμή όμως δεν ξεμένει ποτέ από ρούχα και καλλυντικά.

Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον αδερφό μου και όλο μας συγκρίνει

Και το δικό μου το παιδί κινδυνεύει να μείνει χωρίς λεφτά για αύριο μεθαύριο. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να μιλήσω στη γυναίκα μου αλλά μου λέει ότι δεν την συμπαθώ και είμαι υπερβολικός και ότι τα ρούχα και τα καλλυντικά που παίρνει είναι από τα φθηνά και δεν θα τη σώσουν αυτά.

η-γυναίκα-μου-δάνεισε-λεφτά-στην-αδερφή-της-και-ακόμα-μας-τα-χρωστάει-

Photo via: enallaktikidrasi.com

Δεν γίνεται όμως αυτή να μη στερείται τίποτα και το παιδί μου να μην έχει λεφτά. Λεφτά που με τον ιδρώτα και τον κόπο μας βάλαμε στην άκρη. Δεν την θέλω καθόλου αυτή τη γυναίκα και η σύζυγός μου, είναι λες και την έχει σαν κόρη της. Είναι δυνατόν;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.