Υλικά
6 αυγά
5-6 ντομάτες, ψιλοκομμένες
150 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
100 γραμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γραμ. ρεγγάτο, τριμμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε μαζί με τη πιπεριά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, σοτάρουμε τα μανιτάρια, μετά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά και να λειώσουν τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή