Υλικά
6 αυγά
5-6 ντομάτες, ψιλοκομμένες
150 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
100 γραμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γραμ. ρεγγάτο, τριμμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε μαζί με τη πιπεριά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, σοτάρουμε τα μανιτάρια, μετά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά και να λειώσουν τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024