- κρεμα γαλακτος 200 ml
- βουτυρο 200 γρ.
- κουβερτουρα 200 γρ.
- μπισκότα 2 πακέτα γεμιστά
Υλικά
Εκτελεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Μόλις βρασει το μείγμα, αφαιρούμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα.
Αφήνουμε για 5 λεπτά.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε μια ορθογώνια φόρμα 10Χ35 στρώνουμε μεμβράνη και αδειάζουμε ένα μέρος απο το μείγμα σοκολάτας μέσα.
Προσθέτουμε γεμιστά μπισκότα οριζόντια στη φόρμα μας. Αδειάζουμε δεύτερο μέρος από το μέιγμα σοκολάτας και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τα μπισκότα. Βάζουμε τη τρίτη στρώση σοκολάτας και ολοκληρώνουμε τον κορμό μας με την τελευταία στρώση από τα μπισκότα και καλύπτουμε με τη τελευταία στρώση από το μείγμα σοκολάτας.
Βάζουμε την φόρμα για 3 ώρες στην κατάψυξη.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.