Τι χρειαζόμαστε:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. βρώμη
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη
60 γρ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
40 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
50 γρ. καρότα, τριμμένα στον ψιλό τρίφτη
Πώς το κάνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη βρώμη, το baking powder, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα καρύδια και το καρότο και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό.
Πλάθουμε μπαλάκια (αν θέλουμε τα πατάμε για να πάρουν την μορφή μπισκότου) και τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή