Ο παστουρμάς δεν αρέσει σε κάποιους. Με αυτή όμως την συνταγή για παστουρμαδόπιτα είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξετε γνώμη και θα ξετρελαθείτε με την γεύση της ακόμη και εσείς που δεν σας αρέσει. Την έχω φτιάξει άπειρες φορές και πολλοί φίλοι μου δεν έχουν καν αναγνωρίσει την γεύση του παστουρμά. Έχουν την εντύπωση ότι είνα μια σκεπαστή πίτσα.
Με 4 μόνο υλικά τα οποία είναι :
Με 4 μόνο υλικά τα οποία είναι :
- 1 σφολιάτα
- 15 φέτες παστουρμά
- 10 φέτες τυρί κασέρι
- και μία ντομάτα για να την κοψετε ροδέλες
Εκτέλεση
Αλοίφετε με βιτάμ ένα τετράγωνο ταψί και τοποθείτε μέσα το ένα φύλο σφολιάτας. Βάζετε τις φέτες του παστουρμά στην σειρά να καλύψετε την σφολιάτα ,από επάνω τις ροδέλες με την ντομάτα και κατόπιν τα τυριά.
Σκεπάζετε με το άλλο φύλο της σφολιάτας που σας έχει μείνει ,ενώνετε τα πλαινά για να μην χυθούν τα υλικά και χαράζετε τα κομάτα όπως έσείς θέλετε.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και έτοιμη η παστουρμαδόπιτα σας!
Όσες σας αρέσει το σουσάμι μπορείτε να βάλετε από επάνω πριν την ψήσετε.
Σας προτείνω να την κάνετε και να την δοκιμάσετε έστω μια φορά γιατί πραγματικά μετά θα την καθιερώσετε σε όλα τα τραπεζόματα σας
Κατερίνα Βήττα
stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές