Αυτή η συνταγή για ζύμη κουρου είναι απίθανη!Είναι τόσο εύκολη που Δεν χρειάζεται να ξαναγορασεις έτοιμα τυροπιτακια και λουκανοπιτακια για το παρτυ τα γενέθλια η τη γιορτή!
Βγαίνουν τόσο αφράτα και γευστικά που δεν θα το πιστεύεις!
Υλικά
250γρ. γιαούρτι
250γρ. μαργαρίνη soft
ι κουταλιά της σούπας baking powder
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λιγο αλάτι
(1 αυγό προαιρετικά για το άλειμμα )
Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά προσθέτοντας σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.
την αφήνετε λίγο να ξεκουραστεί.
Γεμιζετε με φετα , με κασερι, με σπανάκι, με λουκανικακια .Μπορειτε να τα κανετε και γλυκά και να τα γεμίσετε με σπιτικη μερεντα σας εχω τελεια συνταγη η μαρμελάδα μπανανα δειτε εδω!!!
Αν θελετε χτυπατε ενα αυγο και τα αλειφετε με ενα πινελο
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια