ΥΛΙΚΑ
1 φαριν-απ
1 κεσεδακι γιαουρτι
1-2 χουφτες τριμμενο τυρι
1 κεσεδακι σπορελαιο
1 αυγο για τη ζυμη
στη μυτη του κουταλιου αλατι και ελαχιστη ζαχαρη
400-500γρ.φετα θρυμματισμενη
10-15 μικρα λουκανικακια Φρανκφουρτης ψιλοκομμενα
1 αυγο για το αλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε σε μπωλ το φαριν-απ,το γιαουρτι,το σπορελαιο,το τυρι,το αυγο και τη ζαχαρη με το αλατι και ζυμωνουμε
Προσθετουμε τη φετα και τα λουκανικακια και ξαναζυμωνουμε ελαφρα
πλαθουμε μπαλακια,(περιπου οσο το μεγεθος απο ενα κεφτεδακι) και τα Βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα
Αλειφουμε με αυγο και ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν
Μπορειτε ακομα να βαλετε μεσα μανιταρι,πιπεριτσες,μεχρι και παστουρμα για πικαντικο γουστο!!
Συνταγή Zoi Athanasiadou
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές