Υλικά:
- 1 κουπα νερό χλιαρό,
- 1 κ.γ ξύδι,
- 1κ.σ ελαιόλαδο,
- ξηρή μαγιά
- 1 φακελάκι,
- μια πρέζα αλάτι,
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει, ίσα να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.
Δείτε ακόμα: Ζαμπονοκασεροπιτακια με την πιο αφρατη ζυμη
Το αφήνουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένο με 2 πετσέτες από πάνω για 1 ώρα ώστε να φουσκώσει καλά. Εμένα μου βγήκαν 23 τμχ. Τα έβαλα σε λαδόκολλα και στο φούρνο και από πάνω αλλειψα αβγό. Δεν υπολόγισα την ώρα στο φούρνο,αυτό πάντα το κάνω με το μάτι.Μεσα γέμιση έβαλα παριζακι και κασέρι κομμάτι. Σε μερικά έβαλα και λουκάνικο φέτες
Η συνταγη είναι από την ομάδα Συνταγές για παιδιά της κ. Katerinas Sa
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15