Αφράτη σιροπιαστή πουτίγκα -Καρυδόπιτα-!!
Υλικά
6 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι φαρίν απ
1 φλιτζάνι τριμμένο καρύδι
1 βανίλια
μισό φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
λίγο κανέλα
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη!
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα!
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά!
Δείτε ακόμη: Καρυδόπιτα με σαντιγί καραμέλας
ΣΙΡΟΠΙ:
2 και μισή φλιτζάνια νερό
1 και 1/5 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη:Βράσιμο 6 λεπτά!
Σιροπιάζομαι ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι!
ΚΡΕΜΑ:
1 ζαχαρούχος,
1 φάκελο γκαρνι,
3 άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια!
1 κιλό γάλα!
Χτυπάμε το γκαρνι με το ζαχαρούχο!
Σε άλλο μπολ χτυπάμε.το άνθος με το γάλα!
Ενώνουμε.τις.δυο κρέμες!
Βάζουμε.στο ψυγείο !
Δείτε ακόμη: καρυδόπιτα με ελαιόλαδο και σοκολάτα
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε κρέμα πάνω στην σιροπιαστή καρυδόπιτα ρίχνουμε μπόλικο καρύδι τριμμένο,άχνη ζάχαρη!
Tzeni Tsanaktsidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Πηγή: igastronomie.blogspot.gr