Συνταγή
250 ml ηλιέλαιο
1,5 φλ. ζάχαρη
250 ml χυμό Ροδάκινο
250 ml σόδα αναψυκτικό
3 βανίλιες σκόνη
1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πακέτο φαρίνα
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά.
Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο ανακάτεμα να αναμειχθούν τα υλικά.
Βάζουμε σε λαδωμενη φόρμα για κέικ τα 3/4 της ποσότητας του κεικ, ριχνουμε με ένα κουτάλι μαρμελαδα Ροδάκινο κυκλικά, ριχνουμε το υπόλοιπο μειγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου στις αντιστάσεις….
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα