Συνταγή
250 ml ηλιέλαιο
1,5 φλ. ζάχαρη
250 ml χυμό Ροδάκινο
250 ml σόδα αναψυκτικό
3 βανίλιες σκόνη
1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πακέτο φαρίνα
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά.
Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο ανακάτεμα να αναμειχθούν τα υλικά.
Βάζουμε σε λαδωμενη φόρμα για κέικ τα 3/4 της ποσότητας του κεικ, ριχνουμε με ένα κουτάλι μαρμελαδα Ροδάκινο κυκλικά, ριχνουμε το υπόλοιπο μειγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου στις αντιστάσεις….
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε