Αφράτο κέικ με επικάλυψη σοκολάτας και καρύδα. Αυτό το κέικ είναι με κορν φλάουρ, κακάο και ζάχαρη άχνη. Το πιο νόστιμο κέικ που έχει δοκιμάσει ποτέ, καθώς η σοκολάτα ισορροπεί τέλεια με την καρύδα και δίνει ένα φανταστικό γευστικό αποτέλεσμα. Ιδανικό κέικ για το πρωινό με γάλα, την απογευματινή λιχουδιά και γενικά για όλες τις ώρες! Δεν θα ξεκολλάτε από την πιατέλα!
- αυγα 6
- ζαχαρη 200 γραμμάρια
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 180 γραμμάρια
- κορν φλαουρ 60 γραμμάρια
- βουτυρο 30 γραμμάρια λιωμένο ζεστό
Υλικά
- καρύδα 600 γραμμάρια
- ζάχαρη άχνη 1000 γραμμάρια
- κακαο 180 γραμμάρια
- βουτυρο 50 γραμμάρια
- γάλα 200 ml
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά σε κρέμα, ρίχνουμε την ζάχαρη σε δόσεις και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Τοποθετούμε το μείγμα στην λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς προθερμασμένο για 30 λεπτά.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κόβουμε το κρύο κέικ σε ότι κομμάτια θέλουμε τα βουτάμε στην κρύα σοκολάτα και τέλος σε καρύδα!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ –> Tzeni Tsanaktsidou –
-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!