Υλικά
4/αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 βανίλιΕς
Χτυπάμε αυγά με την ζάχαρη 10 λεπτά και ρίχνουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και την βανίλια.
Τοποθετούμε σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
Όταν το βγάλουμε όπως είναι ζεστό μαζί με την λαδόκολλα το τυλίγουμε να του δώσουμε την φόρμα του.
Μετά το ανοίγουμε και βάζουμε μαρμελάδα.και ρολάρουμε.
Εάν θέλουμε ρίχνουμε άχνη ζάχαρη!
Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοδέρες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή