Χρειαζόμαστε
1 κουτάκι μπύρα 330ml
1,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
σταρένιο αλεύρι περίπου 650 γραμμάρια (θα δείτε το ζυμάρι με το μάτι θα πρέπει να μην κολλάει στα χέρια και να μην είναι σφιχτό)
Ανακατεύουμε την μπίρα με το αλάτι την ζάχαρη το λάδι το μπέικιν και προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε για περίπου 10 λεπτά .
Βάζουμε το ζυμάρι σε λαβωμένη λεκάνη και σκεπάζουμε με μεμβράνη για 30 λεπτά έπειτα βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί πλάθουμε το ψωμί μας χαράζουμε αλευρώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Mirsinh Xanthoulh”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές