Χρειαζόμαστε
1 κουτάκι μπύρα 330ml
1,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
σταρένιο αλεύρι περίπου 650 γραμμάρια (θα δείτε το ζυμάρι με το μάτι θα πρέπει να μην κολλάει στα χέρια και να μην είναι σφιχτό)
Ανακατεύουμε την μπίρα με το αλάτι την ζάχαρη το λάδι το μπέικιν και προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε για περίπου 10 λεπτά .
Βάζουμε το ζυμάρι σε λαβωμένη λεκάνη και σκεπάζουμε με μεμβράνη για 30 λεπτά έπειτα βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί πλάθουμε το ψωμί μας χαράζουμε αλευρώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Mirsinh Xanthoulh”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024