Ένα γλυκάκι ελαφρύ,αφράτο,μυρωδάτο …..
Υλικά:
6 αυγά
150 γραμ. Ζαχαρη
150 γραμ. Αλεύρι
1 κ.γ. Μπέικιν
Μια πρεζα αλάτι
Μια βανίλια
Γέμιση :
Βάζεις ότι σου αρέσει….εγώ έβαλα:
Μια κρέμα γάλακτος 250 ml
Φρέσκες φράουλες ένα κεσεδάκι
2-3 κουτ σουπας μαρμελάδα φράουλας
Εκτέλεση:
Χωρίζουμε τα αυγά σε ασπράδια και κρόκους . Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ενώ συνεχίζουμε να χτυπάμε την μαρέγκα, την ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά …σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα απλώνουμε το μίγμα μας..σε προθερμασμένο φούρνο με αντίσταση στους 200 βαθμούς περίπου 15 -20 λεπτά ..όταν το βγάλουμε από τον φούρνο βάζουμε μια πετσέτα κουζίνας και μαζί με την λαδόκολλα το τυλιγουμε σε ρόλο για να πάρει το σχήμα όταν κρυώσει το ανοίγουμε και αφαιρούμε την λαδόκολλα ..χτυπάμε την κρέμα γάλακτος την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ρόλου κόβουμε της φράουλες και της ανακατεύουμε με την μαρμελάδα της ρίχνουμε στην άκρη του ρόλου και τυλιγουμε γαριρουμε με σαντυγη και φράουλες Καλή επιτυχία!!
Iosifidou Niki
Πηγή: igastronomie.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια