Υλικά
8 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα.
2 λεπτές φέτες μοτσαρέλας (συνολικά 200 γρ.)
4 αυγά
60 ml γάλα
300 γρ. λεπτοτριμμένο κεφαλοτύρι
50 ml ελαιόλαδο
Δείτε ακομα: Αυγοφέτες ρολό: 5+1 συνταγές που θα σας ξετρελάνουν οικογενειακώς
Διαδικασία
Παίρνουμε 4 φέτες ψωμί του τοστ. Απλώνουμε σε καθεμία από τις φέτες μοτσαρέλας και καλύπτουμε με τις άλλες 4 φέτες του ψωμιού του τοστ. Κόβουμε κάθε σάντουιτς στα τρία. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ. Σε άλλο μπολ βάζουμε το κεφαλοτύρι. Βυθίζουμε ένα ένα τα κομμένα σαντουιτσάκια στο μείγμα και μετά τα «περνάμε» από το τυρί, μέχρι να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
Δείτε ακόμα: Αυγοφετες με nutella και φράουλες!
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Τρώγονται ζεστά (στο σπίτι) ή σε θερμοκρασία δωματίου
Πηγή: oladekaΕιδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή