Υλικά συνταγής
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
160 γρ. βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
50 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
12 ελιές χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
2-3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέσα σε ένα μπολ το βούτυρο με τα αυγά και κατόπιν προσθέτετε κατά μικρές ποσότητες το αλεύρι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα το ζαμπόν, τα τυριά, τη λιαστή ντομάτα, τις ελιές και αλατοπίπερο.
Μοιράζετε το μείγμα σε χάρτινες ή μεταλλικές θήκες για κεκάκια και ψήνετε στο φούρνο 50΄ περίπου στους 160°-180° C, μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές