Απίστευτα νόστιμα !!!
- αλευρι 250 γρ.
- ζάχαρη άχνη 100 γρ.
- βουτυρο 100 γρ. λιωμένο
- καστανή ζάχαρη 80 γρ.
- μελι 80 γρ.
- βουτυρο 100 γρ.
- κρεμα γαλακτος 3 κ.σ.
- πεκαν 400 γρ. καρύδια
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
αλεύρι 250γρ
ζάχαρη άχνη 100γρ
βούτυρο λιωμένο 100γρ
ζάχαρη καφέ 80γρ
μέλι 80γρ
βούτυρο 100γρ
κρέμα γάλακτος 3 κ.σ.
χοντροκομμένα καρύδια πεκάν 400γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Κόβετε σε κύβους τα 100γρ βούτυρο και το βάζετε στο μίξερ μαζί
με το αλεύρι και την άχνη ζάχαρη.
Χτυπάτε ελαφρά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και το
στρώνουμε σε πάχος 1 πόντου λεπτό.
Ψήνουμε στους 180β. για 20λ.
Το βγάζετε απ τον φούρνο, αφήνετε να κρυώσει
και παίρνετε την ζάχαρη, το μέλι, την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα να
πάρουν μια βράση ρίχνετε τα καρύδια πάνω στο ψημένο μας μείγμα.
το ξαναψήνομαι για άλλα 20λ. πάλι στους 180β. μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ψηθεί, αφήνετε να κρυώσει και κόβετε στο σχήμα που θέλετε
τα βάζετε για λίγο στο ψυγείο, ετοιμάζετε την σοκολάτα για να τα περιχύνετε.
Για την σοκολάτα χρειάζεστε 150γρ κουβερτούρα και 150γρ κρέμα γάλακτος.
τα λιώνετε μαζί και τα βουτάτε η τα περιχύνετε.Καλή σας επιτυχία!!!!!
Αρτοποιεία και Συνταγές
Πηγή: mageirikhkaisuntages