Close

Απίστευτη μπισκοτένια τάρτα με κομματάκια σοκολάτας

Απίστευτη μπισκοτένια τάρτα με κομματάκια σοκολάτας

Αυτή η τάρτα δεν είναι σαν τις άλλες έχει κάτι διαφορετικό είναι πιο μελένια από τις άλλες και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να την φτιάξετε σε οποιαδήποτε περίπτωση και ένα είναι το σίγουρο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

apistefto-mpiskotenio-keik-me-kommatakia-sokolatas3_

Όλες προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά μέσα στην ημέρα και να συγκρατιόμαστε με μικρά γευματάκια και σνακ ενδιάμεσα στα γεύματα μας. Αλλά όταν φτιάχνεις κάτι τέτοιο δεν μπορείς να αντισταθείς και μπορείς να φας και τρία κομμάτια στην καθισιά σου!

Δείτε ακόμη:Πανεύκολη τάρτα μπανάνας

apistefto-mpiskotenio-keik-me-kommatakia-sokolatas2_

Tα cookies είναι από τα αγαπημένα μου και πάντα βρίσκω την ευκαιρία να τσιμπήσω μερικά. Για αυτό η μπισκοτένια αυτή τάρτα με τα κομματάκια σοκολάτας είναι από τις αγαπημένες μου. Καθώς η γέμιση της είναι μπισκοτένια…. (yamiiiii)

Δείτε ακόμη:Πανεύκολη τάρτα με γιαούρτι με 4 υλικά, χωρίς ψήσιμο

apistefto-mpiskotenio-keik-me-kommatakia-sokolatas3_

Σας συμβουλεύω να φάτε αυτό το λαχταριστό γλυκό ζεστό με μια μεγάλη μπάλα παγωτού!!

Δείτε ακόμη:Τάρτα φράουλας με ζελέ

Συστατικά για τη μπισκοτένια τάρτα με τα κομματάκια σοκολάτας:

  • 1 βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψί για τάρτα 23cm
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη, συσκευασμένη
  • 3/4 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
  • 1 φλιτζάνι Nestle ημίγλυκη σοκολάτα
  • 1 φλιτζάνι τεμαχισμένα καρύδια

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
  2. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ με ένα μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατεύσουν. Χτυπήστε το αλεύρι, τη κρυσταλλική ζάχαρη, και την καστανή ζάχαρη. Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  3. Ανακατέψτε τα καρύδια. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι πιτών. Το μείγμα θα είναι παχύ.
  4. Ψήστε για 55-60 λεπτά ή μέχρι το μαχαίρι να βγεί καθαρό. Μπορείτε να βάλετε λίγο αλουμινόχαρτο πάνω από την τάρτα σας προς το τέλος για να μην πάρει πολύ χρώμα. Βγάλτε τη έξω να κρυώσει. Σερβίρετε με ζεστό  παγωτό ή σαντιγί.

Πηγή:the-girl-who-ate-everything