ΥΛΙΚΆ
4 κούπες ζωμό κρέατος που τον ετοιμάζουμε με 2 κύβους
500 γραμ.μανιτάρια τις επιλογής μας
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές τις σούπας βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές κόρν φλάουρ
3-4 κλωνιά άνηθο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν .
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες και σοτάρουμε για μερικά λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζεστό ζωμό αλάτι και πιπέρι.
Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια προσθέτοντας και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Σε λίγο κρύο νερό διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το προσθέτουμε στην σούπα ανακατεύοντας πολύ καλά.
Αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά και σερβίρουμε !
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία