Αρνάκι ριγανάτο με σκόρδο, τυλιγμένο στην λαδόκολλα . Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή με απλά υλικά για αρνάκι στην λαδόκολλα σιγοψημένο στον φούρνο λουκούμι σκέτο. Το δενδρολίβανο, το μέλι και μουστάρδα συνδυάζονται τέλεια με το αρνι και το κάνουν ακόμα πιο γευστικό και μοσχοβολιστό. Τη συνταγή αυτή μπορείτε να τη φτιάξετε και με κατσικάκι. Πρόκειται για ένα φαγητό που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια γύρω από το Κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε!
Εκτέλεση
Έπλυνα το αρνάκι το σκούπισα με χαρτοπετσέτα, το αλατοπιπέρωσα και έβαλα στο μπλέντερ 4 σκελίδες σκόρδο, μουστάρδα, δεντρολίβανο, μελί, λάδι όλα μαζί και άλειψα το όλο το αρνάκι. Το πασπάλισα με λίγο μπούκοβο και λίγο ρίγανη. Προθέρμανα τον φούρνο στους 180 βαθμούς και το έψησα περίπου 2 ώρες πάνω σε λαδόκολλα το σκέπασα και με λαδόκολλα που έκανα λίγες τρυπούλες με μαχαιράκι. Έτοιμο και λουκούμι!
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Koula Xasanakou