Ατομικά σιροπιαστά γλυκάκια ινδοκάρυδου!!
Υλικά και Εκτέλεση
Έβαλα στον κάδο του μίξερ 125γρ Βιτάμ, 1ποτήρι ζάχαρη, 4αβγά,1/2ποτήρι καρύδα, 1σφηνακι κονιάκ, 1ποτηρι φαρίνα up, 5’χτυπημα.
Τα έβαλα στις θηκουλες της σιλικόνης και τα έψησα για 25′ στους 180c αέρα.
Για το σιροπακι χρειάστηκα 1ποτηρι νερό και 1ποτηρι ζάχαρη.
Με κρύο σιρόπι μόλις τα έβγαλα από το φούρνο τα σιρόπιασα και τα άφησα για 1/2 ώρα μέσα στις θηκούλες τους.
Τα έβγαλα και τα άφησα στο ταψί όλο το βράδυ.
Το πρωί τα έβαλα στην πιατέλα και τα γυάλισα με λίγο σιροπάκι και έριξα επάνω καρύδα!!!!!!
Καλή επιτυχία !!!
Maria Kazdagli -οι χρυσοχέρες-ηδες