Μια πίτα που χρησιμοποιούμε για το σουβλάκι, μπορούμε να την φτιάξουμε με πολλοίς διαφορετικούς τρόπους αφού μπορούμε να βάλουμε πολλά διαφορετικά υλικά και να φτιάξουμε στα γρήγορα ένα νόστιμο σνακ ή μεσημεριανό ή ακόμα και βραδινό . Μια πολύ νόστιμη και ελαφριά ιδέα είναι να την κάνουμε τυροπιτά ατομική με τριμμένη φέτα, ταλαγάνι, αυγό και φρέσκο δυόσμο και να το ψήσουμε στην τοστιέρα. Είναι εύκολη, γρήγορη και θα σας λύσει τα χεριά. Στην γέμιση μπορείτε να βάλετε ότι υλικά θέλετε εσείς και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό γεύμα στο λεπτό.
Υλικά
2 πίτες ( για σουβλάκι)
λίγο βούτυρο
λίγο τριμμένη φέτα
λίγο ταλαγάνι (τριμμένο στον τρίφτη)
ένα αυγό
πιπέρι
φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση
Άλειψα τις πιτούλες με λίγο βούτυρο, έβαλα σε ένα μπολάκι την φέτα, το ταλαγάνι, το αυγό, το πιπέρι και κομμένο τον δυόσμο. Ανακάτεψα καλά την γέμιση και την έβαλα πάνω στην πίτα, έβαλα και την άλλη πίτα από πάνω και έψησα στην τοστιέρα.
Όνειροοοο!!
Ο συνδυασμός των τυριών είναι προσωπική υπόθεση. Εγώ αυτά είχα στο ψυγείο. Όσοι δεν θέλετε, δεν βάζετε αυγό, εγώ έχω φρέσκα και ήταν πειρασμός. Επίσης δεν είναι ανάγκη να αλείψετε με βούτυρο, ή λάδι, και σκέτη η πίτα, ψήνεται μια χαρά.
Δείτε ακόμα Κλαμπ σάντουιτς με αυγά
Δείτε ακόμα Το απόλυτο κολατσιό: Τοστ σπέσιαλ με αυγά και ντομάτα
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Μούχλα στα μαλλιά: Ο Λόγος που δεν πρέπει να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε
- Άντα Λεούση : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/01/25 ως 19/1/2025 για όλα τα ζώδια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί ο Τάσος Ιορδανίδης από τη σειρά – Ολές οι λεπτομέρειες