Close
Ατομική-ομελέτα-στον φούρνο-

Ατομική ομελέτα στον φούρνο – Μια . Λαχταριστή ατομική ομελέτα φούρνου για πρωινό ή μεσημεριανό!

Οι ομελέτες είναι ένα γεύμα που το προτιμάμε και το πρωί και το μεσημέρι. Συνήθως τις φτιάχνουμε στο τηγάνι αλλά σήμερα θα δοκιμάσουμε μία υγιεινή της έκδοση στον φούρνο. Θα βάλουμε μέσα γκούντα, γαλοπούλα και κατσικίσιο τυρί.

Αυτό σημαίνει πως η γεύση της εκτός από πεντανόστιμη θα είναι και ελάχιστα πικάντικη εξαιτίας της κατσικίσιας φέτας. Είναι ό,τι πρέπει για ένα βασιλικό πρωινό ή για ένα χορταστικό μεσημεριανό. Μην διστάσετε να την δοκιμάσετε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την πιο λάχταριστη Ατομική ομελέτα στον φούρνο:

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το αυγό, την γκούντα την οποία την έχουμε είτε τρίψει στον τρίφτη είτε ψιλοκόψει, την γαλοπούλα ψιλοκομμένη, το τριμμένο κατσικίσιο τυρί και το φρέσκο γάλα. Παίρνουμε μία φόρμα και της βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ελάχιστον ελαιόλαδο.

Δείτε ακόμα Τορτίγια με ομελέτα στο τηγάνι

Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε την ομελέτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει. Μόλις πάρει χρώμα βάζουμε από πάνω αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 5 λεπτά.

Κολπάκι για Ατομική ομελέτα στον φούρνο

Μπορείτε να βάλετε ότι υλικά σας αρέσουν. Λαχανικά όπως ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι ακόμη και σπανάκι, και ότι τυρί σας αρέσει.

Ατομική-ομελέτα-στον φούρνο-

Ατομική-ομελέτα-στον φούρνο-

Ατομική-ομελέτα-στον φούρνο-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Αννα Κασσανδρεια

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr