Close

Ατομικό παστίτσιο με…λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Μένετε μόνοι σας και έχετε πεθυμήσει το καλύτερο ελληνικό φαγητο; Μπορείτε να φτιάξετε το πιο νοστιμο και διαφορετικό παστίτσιο με λαζάνια που θα σας ξετρελάνει!

Υλικά

500 γρ άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 φλιτζάνι σάλτσα έτοιμη κονκασε η ντομάτες
1 1/2 φλιτζάνια ανθότυρο ή φέτα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Μυρωδικά της αρέσκειας μας
12 φύλλα λαζάνια μισοβρασμένα κομμένα στα 2 ή
οποιοδήπωτε ζυμαρικό της αρεσκείας σας
1 1/2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί gouda η edam

Δείτε ακόμα: Η τέλεια συνταγή για σπιτικό μασκαρπόνε!

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

 

Οδηγίες
Τσιγαρίζουμε τον κιμά ,ρίχνουμε την σάλτα η ντομάτα και αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.
Βάζουμε αλάτι ,πιπέρι και μπαχαρικά της αρέσκειας μας και μαγειρεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά
Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το ανθότυρο το αλάτι και το πιπέρι
και ανακατεύοεμε.

Δείτε ακόμα: Η συνταγή για φρουτόκρεμα που λατρεύουν όλα τα παιδιά

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

 

Σε φόρμα για muffins βάζουμε ένα φύλλο –λαζάνια ( αφού τα έχουμε βράσει πρώτα λίγο ίσα-ίσα για να μαλακώσουν) λίγο
φέτα τον κιμά και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με τυρό gouda τριμμένο
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει .

Δείτε ακόμα: Συνταγή για γλυκό ψωμί κανέλας με σταφίδα (χωρίς ζύμωμα)

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

 

 

Ατομικό παστίτσιο με...λαζάνια! Διαφορετική και μοναδική γευση

Photos via Pinterest

Πηγή: syntagesgiapaidia.blogspot.com