Καλή και Άγια Μεγάλη Τεσσαρακοστή με ένα διαφορετικό αλάδωτο συνοδευτικό που θα σας ξαφνιάσει και θα σας ενθουσιάσει γευστικά. Κάτι ανάμεσα σε τζατζίκι και ταραμοσαλάτα…
ΥΛΙΚΑ
• 1 ώριμο αβοκάντο
• 1 μέτριο αγγούρι
• 1 κ.σ. λευκός ταραμάς
• Μια σκελίδα σκόρδο
• Μισό λευκό κρεμμύδι
• Πιπέρι
• Σκόνη σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
• Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να καταφέρουμε την υφή της αλοιφής.
• Τοποθετούμε το ντιπ στο ψυγείο. Απολαμβάνεται καλύτερα μετά από 1-2 ώρες.
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Όλα Νηστισίμα
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα