Καλή και Άγια Μεγάλη Τεσσαρακοστή με ένα διαφορετικό αλάδωτο συνοδευτικό που θα σας ξαφνιάσει και θα σας ενθουσιάσει γευστικά. Κάτι ανάμεσα σε τζατζίκι και ταραμοσαλάτα…
ΥΛΙΚΑ
• 1 ώριμο αβοκάντο
• 1 μέτριο αγγούρι
• 1 κ.σ. λευκός ταραμάς
• Μια σκελίδα σκόρδο
• Μισό λευκό κρεμμύδι
• Πιπέρι
• Σκόνη σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
• Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να καταφέρουμε την υφή της αλοιφής.
• Τοποθετούμε το ντιπ στο ψυγείο. Απολαμβάνεται καλύτερα μετά από 1-2 ώρες.
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Όλα Νηστισίμα
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο