παράδοση και την στηρίζουν με κάθε τρόπο. Μας έδωσαν την συνταγή και τα
μυστικά της και εμείς σας την παρουσιάζουμε. Τα αριστουργήματα που θα
δείτε στις φωτογραφίες είναι δικές τους και τα έφτιαξαν με μεράκι και
αγάπη.Ειναι μια τελεια προταση για κερασμα στο σχολειο,για γλυκο βαφτισης,η γαμου
Οι γυναίκες επεξεργάζονται τα αμυγδαλωτά,τα ξεφλουδίζουν,τα στεγνώνουν, τα αλέθουν ,τα ζυμώνουν και τα πλάθουνε μαζί με άλλα υλικά παντρεύοντας συνάμα την φαντασία, το πάθος και το αποτέλεσμα δεν είνα τίποτα άλλο από σωστά κομψοτεχνήματα.
- αμυγδαλα 1 κιλό
- ζάχαρη άχνη 1κιλό
- αυγα 3-4 ασπράδια
- χρώμα ζαχαροπλαστικής προαιρετικα
Υλικά
ΥΛΙΚΑ
χρωματα ζαχαροπλαστικης προαιρετικα
*Αν η ζύμη βγάλει λάδάκι παίζει ρόλο το αμύγδαλο.Την τυλίγουμε σε μια πετσέτα ώστε να απορροφηθεί.
*Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε χρώματα ζαχαροπλαστική για να χρωματίσετε τα αμυγδαλωτά σας.Δείτε ΕΔΩ πως χρησιμοποιούμε τα χρώματα ζαχαροπλαστικής.
Τα αμυγδαλωτά είναι μια υπέροχη πρόταση για αρραβώνα ,γάμο, βάπτιση αλλά και μία ανθοδέσμη από αμυγδαλωτά μπορεί να γίνει και ένα δωράκι σε μια απλή επίσκεψη.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελίες με την Μάχη στο τηλέφωνο 6937016456 και με την Νικολέτα στο προφίλ της στο facebook