- κουβερτουρα 100 γρ.
- κρεμα γαλακτος 120 γρ
- μερεντα 150 γρ.
Υλικά
Θεϊκό γλάσο!!! Ιδίως για cupcakes και κεικ …Θα με θυμηθείτε!!!-
ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ
Εκτελεση
Βάζω την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση.
Προσθέτω τη μερέντα και την κουβερτούρα ψιλοκομμένη.
Χαμηλώνω τη φωτιά.
Ανακατεύω να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αφού κρυώσει λίγο, βάζω στο ψυγείο περίπου 2 ώρες να σφίξει
και γαρνίρω με κορνέ.
Καλή επιτυχία!!