Ώρα για κρακερακια!!!Και μάλιστα σπιτικά!
Εκτελεση
Ανακατέψτε ολα τα υλικα στο μουλτι μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο.
(το νερακι το βαζετε σιγα σιγα μεχρι να επιτυχετε το αποτελεσμα που θελετε)
Ζυμώνετε λιγάκι με το χέρι ,καλύπτετε το μείγμα με μεβρανη και το αφήνεται να ξεκουραστεί για μισή ώρα
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπατ
Τοποθετούμε σε ταψι οπυ προηγουμένως το έχουμε καλλυψει με ένα φύλλο λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C μέχρι να γίνoυν τραγανά.
Ετοιμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο