Πως να φτιαξετε σπιτικα Κεράσια μαρασκίνο! Γιατί να τα αγοράσουμε αφού μπορούμε πολύ εύκολα να τα φτιάξουμε!
- κερασια 500 γρ. (χωρίς κουκούτσια)
- ζαχαρη 1/2 κούπα
- νερό 1/2 κούπα
- λεμονι 2 κ.γ. χυμό
- κανελά 1 ξυλαράκι
- μοσχοκάρυδο λίγο
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κ.γ.
- λικέρ 1 κούπα κεράσι
Υλικά
Αφαιρουμε τα κουκουτσια
1) Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το λικέρ και τα κεράσια και τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά.
2) Μόλις αρχίσουν να κοχλάζουν ρίχνουμε μέσα τα κεράσια και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
3) Αφήνουμε να ψηθούν για 8-10 λεπτά.
4) Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το λικέρ.
Διατηρούνται στο ψυγείο για 2 εβδομάδες.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο