Ατομικά μίνι μιλφέιγ αλλά όχι γλυκά… αλμυρά! Δοκιμάστε την συνταγή!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας, στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, τρυπάμε με πιρούνι παντού και βάζουμε πρώτα το μπέικον μετά τις φέτες κασέρι και από πάνω προσθέτουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Το τρυπάμε πάλι παντού και προσθέτουμε το υπόλοιπο μπέικον και κασέρι.
Βάζουμε το τρίτο φύλλο σφολιάτας, το πιέζουμε λίγο να κολλήσει και το χαράζουμε με το μαχαίρι λίγο.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και περιχύνουμε με το αυγό αφού το χτυπήσουμε πρώτα μαζί με το γάλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Πηγή mothersblog
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή