Φτιάξτε τα είναι νόστιμα όλες τις ώρες!
Εκτέλεση
χτυπαμε το λαδι με το γιαουρτι να γινουν ενα καλο μειγμα
προσθετουμε τα αυγα και μετα το αλευρι κοσκινισμενο
συνεχιζουμε να ζυμωνουμε
μολις η ζυμη δε κολλαει στα χερια τη σκεπαζουμε και τη βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωριτσα
γεμιζουμε με το τυρι και το ψιλοκομενο μπεικον τα τυροπιτακια
τα περναμε με το αυγο για να παρουν ωραιο χρωμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τα αφήνουμε να ψηθούν για περιπου 20 λεπτα
- αυγα 2
- γιαουρτι 1
- τυρί τριμμένο κιτρινο ( όση ποσότητα θέλετε)
- μπεικον 8 φέτες
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1
- αραβοσιτέλαιο 1 μπολάκι ή ελαιόλαδο
Υλικά
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια