Φτιάξτε τα είναι νόστιμα όλες τις ώρες!
Εκτέλεση
χτυπαμε το λαδι με το γιαουρτι να γινουν ενα καλο μειγμα
προσθετουμε τα αυγα και μετα το αλευρι κοσκινισμενο
συνεχιζουμε να ζυμωνουμε
μολις η ζυμη δε κολλαει στα χερια τη σκεπαζουμε και τη βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωριτσα
γεμιζουμε με το τυρι και το ψιλοκομενο μπεικον τα τυροπιτακια
τα περναμε με το αυγο για να παρουν ωραιο χρωμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τα αφήνουμε να ψηθούν για περιπου 20 λεπτα
- αυγα 2
- γιαουρτι 1
- τυρί τριμμένο κιτρινο ( όση ποσότητα θέλετε)
- μπεικον 8 φέτες
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1
- αραβοσιτέλαιο 1 μπολάκι ή ελαιόλαδο
Υλικά
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή