Μια συνταγή πανεύκολη,γρήγορη και νόστιμη.
Εμένα είναι τ’ αγαπημένα μου!
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το λάδι ώσπου να πετύχουμε μία ελαστική ζύμη και την ανοίγουμε σε πάρα πολύ λεπτό φύλλο σχεδόν διάφανο.
Κόβουμε σε στρόγγυλα κομματάκια την ζύμη μ’ ένα ποτήρι.
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκανικάκια και τα τοποθετούμε στην ζύμη μας μαζί με λίγο από το μείγμα των τυριών στο κάθε κομματάκι και κλείνουμε υγραίνοντας τις άκρες και πιέζοντας με πιρούνι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία σκοτώνει τον εκβιαστή της
- Πρότυπα Σχολεία – Oι αλλαγές : Πώς θα γίνεται η εισαγωγή μαθητών
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Λεπτά τηγανόψωμα της γιαγιάς με το μυστικό με το λιωμένο βούτυρο που τα απογειώνει