Μια συνταγή πανεύκολη,γρήγορη και νόστιμη.
Εμένα είναι τ’ αγαπημένα μου!
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το λάδι ώσπου να πετύχουμε μία ελαστική ζύμη και την ανοίγουμε σε πάρα πολύ λεπτό φύλλο σχεδόν διάφανο.
Κόβουμε σε στρόγγυλα κομματάκια την ζύμη μ’ ένα ποτήρι.
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκανικάκια και τα τοποθετούμε στην ζύμη μας μαζί με λίγο από το μείγμα των τυριών στο κάθε κομματάκι και κλείνουμε υγραίνοντας τις άκρες και πιέζοντας με πιρούνι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή