Θα σας κολασω! Ντιπ με παρμεζάνα και μπέικον .Ενα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι, με καλή παρέα στο σπίτι, πείτε μας, θα θέλατε τίποτε άλλο;
Υλικά
4 φέτες μπέικον, σοταρισμένο
1/4 λευκό κρεμμύδι
1κ.σ. βούτυρο
400γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
1/2κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
2. Ψιλοκόψτε το μπέικον σε κομματάκια. Βάλτε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι και ζεστάνετέ το μέχρι να λιώσει.
3. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ρίξτε το στο καυτό τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία. Σοτάρετέ το μέχρι να μαλακώσει και αρχίσει να γίνεται καφέ, για περίπου 5 με 10 λεπτά.
4. Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμείξτε το μπέικον, το κρεμμύδι, το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι. Ανακατέψτε τα καλά.
5. Βάλτε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήστε το για 15 λεπτά. Σερβίρετέ το με κρακεράκια και τσιπς και απολαύστε!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή