Close

Θα σας κολασω! Ντιπ με παρμεζάνα και μπέικον

Θα σας κολασω! Ντιπ με παρμεζάνα και μπέικον
 

Θα σας κολασω! Ντιπ με παρμεζάνα και μπέικον  .Ενα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι, με καλή παρέα στο σπίτι, πείτε μας, θα θέλατε τίποτε άλλο;

Υλικά
4 φέτες μπέικον, σοταρισμένο
1/4 λευκό κρεμμύδι
1κ.σ. βούτυρο
400γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
1/2κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
2. Ψιλοκόψτε το μπέικον σε κομματάκια. Βάλτε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι και ζεστάνετέ το μέχρι να λιώσει.
3. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ρίξτε το στο καυτό τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία. Σοτάρετέ το μέχρι να μαλακώσει και αρχίσει να γίνεται καφέ, για περίπου 5 με 10 λεπτά.
4. Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμείξτε το μπέικον, το κρεμμύδι, το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι. Ανακατέψτε τα καλά.
5. Βάλτε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήστε το για 15 λεπτά. Σερβίρετέ το με κρακεράκια και τσιπς και απολαύστε!

Θα σας κολασω! Ντιπ με παρμεζάνα και μπέικον

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια 

 via