Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό ψυγείου με μπισκότα και ινδοκάρυδο και ακομη τρια υλικά που θα λατρέψετε !
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την morfat σε ένα μίξερ.
Βουτάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ με γάλα για να μαλακώσουν.
Στρώνουμε 2 στρώσεις μπισκότα σε ταψί ή πυρέξ και μετά βάζουμε από επάνω την κρέμα.
Στρώνουμε πάλι άλλες 2 στρώσεις μπισκότα και sth δευτέρη στρώση ριχνουμε και ινδοκάρυδο
Στρώνουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και μετά ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα από επάνω.
Στο τέλος πασπαλιζουμε με καρύδα
- ζαχαρούχο γάλα 2 κουτιά
- μόρφατ 2 κουτιά στο τενεκεδάκι
- γάλα 1 λίτρο φρέσκο
- μπισκότα 4 πακέτα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
- καρύδα
Υλικά
Το βάζουμε στο ψυγείο και σε 6 ώρες είναι έτοιμο
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα